Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Hvordan støber fungerer

Slip tid: 2021-06-28 17:22:49  Hits: 4

yhedsstøbning er det største segment af plastindustrien og anvendes almindeligvis til både termoplastiske og termohærdende plastmaterialer. Materialet føres ind i en tønde, hvor dere En frem- og tilbagegående skrue eller RAM-injektorblandinger og tvinger materialet i et formhulrum. Til termoplastisk sprøjtestøbning, som er den mest almindelige proces, køler delen og hærder sig i formen.1.jpg

-ntraditionelle injektionsformer kan modstå høje temperaturer, så processorer kan arbejde med harpikser med high smeltepunkter.

-den kvalitet Af støbeformen anvendt i sprøjtestøbning er lige så vigtig som selve processen. En form, der er designet, vil sikre effektive cykeltider for at sikre produktion af kvalitetsdele, reducere affald. Arbejde på High

quality Forme er den eneste måde at sikre de høje kvalitetsstøbte dele på.

a Mold bygget til industristandarder kan fremstille 1 million skud. Hvis en form har seks hulrum, skal den producere 6 millioner dele uden et problem. Det er ikke ualmindeligt, at en form skal vare over 1 million dele. Hvis en del er kompleks, og materialet er en slibende harpiks, vil slitage på formen være hurtigere.

-nin rotomoldning, er støbeformen fyldt med et polymerpulver. Den opvarmede form drejer derefter på to vinkelrette akser, således at pulveret klæber til hele støbeformen. Når det fortsætter med at rotere, afkøles formen til sidst og fjernes i sidste ende, hvilket i sidste ende danner en selv

walled, hulekomponent.

compressionstøbning indebærer at placere en opvarmet plast inde i en opvarmet form, og derefter lukkes den for at komprimere plasten i det ønskede form. Når den er afkølet, fjernes delen fra formen. Opvarmningsprocessen, kaldet hærdning, hjælper med at sikre, at det endelige produkt vil opretholde sin integritet og form.

nin termoforming, et plastark opvarmes til en temperatur, der gør det bøjeligt. Den er dannet i en bestemt form på en form og trimmet for at skabe et anvendeligt produkt. Ark kommer i forskellige målere og opvarmes i en ovn, så den kan strækkes over eller på en form, derefter afkølet i en færdig form.

Når en støbefabrikant sætter ud for at opbygge enny form, det første spørgsmål, der skal Besvares er ofte dette: stål eller aluminium?

Hvordan dette spørgsmål besvares, især for sprøjtestøbningskunder, afhænger generelt af projektkrav, forventninger og hvad der i sidste ende definerer et vellykket projekt.

qc10 aluminiummaskiner ganske let (40 procent hurtigere end dem, der er lavet af P20 stål). Dette kan føre til besparelser, med dele afsluttet i så lidt som to uger.

-naluminum overfører varmenæsten 5 gange større end stål, og dette giver støber et stort vindue til behandling. Typisk kan processorer køre 5000 til 15.000 dele af en aluminiumsmor, inden du genopliver dellinjen.

--naluminiumforme er mest effektive til små dele, men fornylig Bilproducenter er begyndt at bruge højtydende aluminium fornogle af deres større bildele som Nå, da det har vist sig at være så effektivt som dem, der er fremstillet af stål.

-naluminumforme skal konstrueres omhyggeligt og rengøres efter brug for at forlænge deres liv. Hvis aluminiumforme ikke er lavet og færdig korrekt, kan huller og fejl ved et uheld introduceres til delene, hvilket får dem til ikke at passe sammen med andre dele.

Stel har altid vist sig at være et effektivt metal til forme. Det er holdbart, det kan håndtere høj varme og tryk udennogen ændring i formen af ​​forme, og den kan bruges til millioner af dele fra samme form. Stålforme holder op mod elementerne uden rust og giver gode finish til hvert produkt.

tunlike aluminiumforme, stålforme kan gøres let og vedligeholdes. Stålens styrker er dog også dens svagheder. Stålforme opvarmer ikke og køler hurtigt, hvilket forårsager længere produktionstider, og de kan ofte bidrage til mere krympning og vridning af delene.

Still, stålforme kan håndtere enhver størrelse af produkt uden bekymring. Det forbliver det foretrukne materiale i formfremstillingsindustrien.

\\n \\n

Tidligere: En keder kinesisk propels box off...

Næste: Fremstillingsprocedure af plastin...