Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Private virksomheder gør deres rolle for at kæmpe mod COVID-19

Slip tid: 2021-06-28 17:41:43  Hits: 12

5f446013a3100322fb30e6d1.png

Private virksomheder i Xiamen, Fujian-provinsen, fremmer koordineret genoptagelse af arbejde og produktion i opstrøms ognedstrøms for industrielle kæder til magten gennem COVID-19 epidemien.

one Eksempel er Xiamen-headquartered Yealink, et globalt mærke, der specialiserer sig i videokonferencer, talekommunikation og samarbejdsløsninger. Byen har hjulpet Yealink' s støberier til at genoptage arbejde og produktion.

demand på fjernbetjeningsmarkedet har eksploderet under udbruddet, som ikke kun fremmer en stor stigning i antallet af kunder for yealink' s soft-end videokonference system, men driver også produktsalg. I sidste kvartal steg Yealink' s ordrer støt. Mens du genopretter sin egen produktionskapacitet, hjalp Yealink sine støttevirksomheder om at genoptage arbejde og produktion.

"chen Guilong, den relevante person, der har ansvaret for Foundry Hualian Electronics, et datterselskab af Yealink, sagde:"thanks til ordren fra Yealink, Vores produktionskapacitet var ret stabil i første kvartal.

chen sagde, at deres kapacitetsgenopretning på grund af genoptagelsen af ​​arbejdet blev påvirket på grund af utilstrækkelige driftsrenter. Yealink rapporterede arbejdsmangelsproblemet for den lokale regering i tide, og embedsmænd hjalp med at koordinere og løse det.

chen sagde, at leveringsdatoen fornogle produkter var påvirket af udbruddet og yealink også hjalp med at kommunikere og koordinere.

"in Tilsætning til støberierne, leverandører af plastprodukter og skimmelsvamp har også haft gavn af processen."

&#nsome 60 procent af vores produktionskapacitet kommer fra Yealink,"sagde Lin Yirong, direktør med ansvar for Zhangzhou Lianshenghong plast teknologi."

nin første kvartal, yealink

39; s stabile ordrer hjalp virksomheden med at opretholde arbejde og produktion. Deres ordrer på hjemmemarkedet er steget betydeligt.

Next, vi vil fortsætte med at øge investeringerne på hjemmemarkedet baseret på deres forståelse af oversøiske markedstendenser,

Lin sagde.

Providing tilstrækkelige råvarer til downstream virksomheder til at producere er en anden effektiv metode til økonomisk opsving under pandemisk forebyggelse og kontrolperiode.

as Virus spredes i udlandet, efterspørgslen efter masker er stadig stigende. Imidlertid har manglen på smeltblæst klud, det vigtigste råmateriale til produktion af masker, begrænset produktionen af ​​masker.--Forsøg markedets efterspørgsel, Xiamen Yanjiangnye materialer forvandlet tre smelteblæste kludproduktionslinjer i februar.

in marts blev der tilføjet trenye produktionslinjer, og den daglige produktionskapacitet blev forøget fra 6 tons til 12 tons. I alt mere end 200 tons smelteblæst klud blev leveret til mere end 50 downstream maskeproducenter, herunder de fleste maskeproducenter i Xiamen.&#AS Epidemien spredes i udlandet, efterspørgslen efter medicinske masker fortsætter med at stige. Yanjiangnye materialer, der fornylig blev annonceret, det vil producere og sælge medicinske smelteblæste ikke-woven stoffer. Virksomheden har gennemført tredje

party test og intern kommerciel produktionstest. Hidtil har den modtaget ordrer fra omkring 55 maskeproducenter.

-Produktionskapacitet af Xiamen

39; s Lets Gruppe, en virksomhed i arkitektonisk videnskab og omdannelse af videnskabelige og teknologiske resultater, har genoprettet ca. 90 procent af sin kapacitet samme periode sidste år takket være inddrivelsen af ​​infrastruktursektoren. Med stigning i gruppens produktionskapacitet har den opstrøms vand reducerende middel Polyether-virksomheder Jiahua Group og Fujian Zhongshan-kemikalie også genoptaget arbejde og produktion.


firmaet sagde, at det har givet gratis konkrete acceleratorer, tidlige

ormental agenter og tekniske tjenester til opførelse af isolerede hospitaler i epidemiområdet. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Tech R&DRIVER AUTO ENHEDER FIRMEN...

Næste: XI understreger udvikling af høj...