Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Tech R&DRIVER AUTO ENHEDER FIRMENS SUCCESS

Slip tid: 2021-06-28 17:41:35  Hits: 24

1.jpg

jianggyin mold plastics gruppe co ltd, en bil enhed producent baseret i Jiangyin i East China' s Jiangsu provinsen, er vokset fra et lille firma med færre end 100 ansatte til en stor virksomhed med 4.000 Medarbejdere, takket være udøvelsen af ​​teknisk forskning og udvikling.

firmaet sagde, at det havde produceret mere end fem millioner bumpers for globale auto giganter fra midten af ​​midten.-

it planer om at fortsætte med at investere i r&d at opretholde sin ledende rolle i branchen. Rets omkostninger tegnede sig for ca. 3 til 5 procent af selskabet&&39; s årlige salg på mere end 10 millioner yuan ($ 1,5 millioner) i de senere år, meget højere end sine konkurrenter. Det er også involveret i 13 forskningsprojekter med kollegier og institutter.#

"Tech innovation er af afgørende betydning for virksomhederne at opnå langvarig udvikling,-sagde Cao Kebo, General Manager for Jiangyin Mold Plastics."

founded I 1986 lavede virksomheden sin officielle adgang til markedsudstyrmarkedet i 1988, da det sikrede en aftale med SAIC VOLKSWAGEN AUTOMOTIVE CO LTD til fremstilling af 30.000 bumpers for sin Volkswagen Santana-serien.

TO DATO, Selskabet har toppet markedet som Den eneste kofanger leverandør til Beijing Benz Automotive Co Ltd, et joint venture mellem BAIC Motor Corp Ltd og Daimler AG, og producerer 75 procent af Bumpers for BMW Brilliance Automotive Co Ltd, et joint venture mellem BMW Group og Brilliance China Automotive Holdings Ltd. Virksomheden

&39; s klienter omfatter også andre store mærker som Saic General Motors Corp Ltd.#

in 2015 annoncerede selskabet sin adgang til det oversøiske marked ved at etablere fabrikker i USA og mexical o med en samlet investering på 500 millioner dollars. De to fabrikker foretagernu en række tests før start af operationer.

Cao attributter virksomheden

&39; s succes stort set til landet#&39; s reform og åbning#up politik.-

THE-politikken udløste en boom i Kina"&39; s bilindustrien, der tilbød mange muligheder i bilenhedssektoren, sagde det, at politikken har givet os mulighed for at kommunikere og samarbejde med Virksomheder fra oversøiske,#Cao tilføjet."

Company harnetop fejret sit 30 års jubilæum for markedssucces på sit datterselskab i Wuhan.

"BURKHARD WELKENER, Vicedirektør hos SAIC VOLKSWAGEN AUTOMOTIVE I 1986, der var vidne til Jiangyin Mold Plastics"

39; Første aftale med SAIC 30 år siden blev inviteret til Wuhan for at vidne til produktionen af ​​den 5 millioner kofanger efter udstyr lavet i Tyskland, der har tjent produktionslinjen i 30 år.

&i var imponeret over kinesiske virksomheder#

39; Evne til at lære, og jeg er optimistisk om deres fremtidige forretningspotentiale,

Welkener sagde."&CAO har været fremme af kommunikation og samarbejde med tyske virksomheder siden 2005, da Cao grundlagde Düsseldorf China Center.#"firmaet oprettet også Et Tech Center i Jiangyin med et tysk selskab. Centret introducerer op

TO

date tech innovationer og ressourcer fra Tyskland til små og mellemstore virksomheder i Jiangyin for deres Tech R

--cao-&39; s bånd med Tyskland Dato Tilbage til 1990'erne, hvornår Hans far sendte ham til Tyskland for at studere biludstyr, og han blev der i 15 år.

&#

Tidligere: Greater Bay Area Industrial Expo ...

Næste: Private virksomheder gør deres r...