Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

En keder kinesisk propels box office salg til en rekord

Slip tid: 2021-06-28 17:22:44  Hits: 7

hundreds af millioner af mennesker sidder fast i byer omkring Kina under denne Lunar New Year Holiday, da Coronavirus restriktioner stopper en rejse sæson, dernormalt er verdens største årlige migration. I stedet går de i biografen and powering en blowout-genopblussen på boksekontoret.1.jpg\"Detective Chinatown 3\", den seneste rate i en lang-running Buddy Cop-serie, raked i en anslået $ 397 millioner over tre dage, ifølge til Maoyan, som sporer billetsalg i landet. Det fastsatte en verdensrekord for den største åbningshelge på et indre marked. 

den stærke visning var en kraftig påmindelse om den kinesiske forbrugers magt. Nu er folk klar til at bruge, selv på en film, der har modtaget tepid anmeldelser.

The Lunar New Year Holiday har traditionelt været et eftertragtede vindue til filmudgivelser, og Moviegoers havde en mere varieret Selec&116; ion at vælge fra end i de sidste år. Kommer på andenpladsen i weekenden var \"Hej, mor\", en tid#travel comedy, der udgjorde $ 161,9 millioner, ifølge Maoyan. ”En Writer er Odyssey,” et eventyr film, tog tredjepladsen, med millioner $ 48,4.-

Quality til side, Kinas blomstrende box office afkast tilbudt et lovende tegn for den globale filmindustri, der har set biografer store og små decimeret af den pandemisk og er blevet racked med bekymringer om bevægelses fremtiden.

Tidligere: injektionsstøbning poleringsproc...

Næste: Hvordan støber fungerer