Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Hvad skal være opmærksom på injektionsstøber design

Slip tid: 2021-06-28 17:40:17  Hits: 3

Plastic Mold Design og Manufacturing er tæt forbundet med plastbehandling. Succes eller fiasko af plast støber høj grad afhænger af formen design virkning og skimmel fremstilling kvalitet, og plast støber design er baseret på den korrekte plast produktdesign.



de strukturelle elementer tages i betragtning ved udformningen af ​​plast forme er:

1409780.jpg

Parting overflade, dvs. kontaktfladen Where den konkave form og den konvekse form samarbejder med hinanden,når formen er lukket. Valget af dets placering og form er påvirket af faktorer som produktform og udseende, vægtykkelse, støbemetode, post-Processing teknologi, støbtype og struktur, demoldrende metode og støbemaskine struktur.





Strukturdele, der er, skydere, skrå toppe, lige top blokke osv komplekse forme. Udformningen af ​​konstruktionsdele er meget kritisk, relateret til livet i formen, forarbejdning cyklus, pris, produktkvalitet, etc. Derfor, designe kernestrukturen af ​​en kompleks form kræver en designer til at have en højere omfattende evne, og stræber efter at være enklere, mere holdbare og mere økonomisk. Design.

--


Præcisionen af ​​formen, dvs. forebyggelse af papirstop, præcis positionering, styrepinde, positionsstifter osv Positioneringssystemet er relateret til udseendet kvalitet af produktet, mug kvalitet og levetid. Ifølge den forskellige støbestruktur vælges forskellige positioneringsmetoder. Den positioneringsnøjagtighed kontrol afhænger hovedsageligt af behandling. Inderformen positionering hovedsagelig anses af designeren at designe en mere rimelig og let \\nto \\nadjustable positionering vejen. \\ N \\n \\n \\n

Tidligere: En keder kinesisk propels box off...

Næste: Shanxi s største sprøjtestøbni...