Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

TOYMSING HUB tager enorme innovationsstram for vækst

Slip tid: 2021-06-28 17:40:55  Hits: 11

1.jpg&#china afslørede en detaljeret plan om søndagen for at omdanne den sydlige by Shenzhen i Guangdong-provinsen til et demonstrationspilotområde med socialisme med kinesiske egenskaber. Planen falder sammen med Shenzhen 39; s 40 års jubilæum for at blive udpeget som Kina' s første særlige økonomiske zone, der markerer landet' s seneste flytning for at opmuntre byen til at udføre underordnet reformer og tjene som en model for andre områder af landet. Shenzhen er blandt de første fire SEZ'er, der blev oprettet i 1980 - de andre tre er Zhuhai og Shantou i Guangdong-provinsen og Xiamen i Fujian-provinsen-som en del af landet' s reform og åbning&up-drev for at anspore økonomien og øge udenlandsk investering. I denne særlige serie, deler vi historier og erfaringer, som udstillingsvindue de betydelige fremskridt, som det første parti af Kina#-39;. S SEZ i løbet af de sidste 40 år&#5f8515bda31024adbd99a0db.jpeg

Companies opbygge stærkere bånd til online handelsplatforme , udviklenye produkter

Som et barn, Zhan Kada havde udviklet en passion for at spille med byggeklodser efter sin far bragte dem tilbage fra et oversøisk forretningsrejse i 1994.

Min far blev derefter inspireret til at skabe en original kinesisk byggesten mærke

sagde Zhan, general manager for Guangdong Qman Legetøj Industry Co Ltd""Før skabe Qman, byggesten mærke Zhan

39; s far havde allerede ejede en plaststøbning fabrik i Chenghai distrikt, Shantou, Guangdong-provinsen, der er almindeligt kendt som en af ​​Kinas'. førende legetøj fremstiller baser&#Den fabrikken blev grundlagt i 1984-fire år efter etableringen af ​​Shantou særlige økonomiske zone-var oprindeligt fokuseret på legetøj støber behandling.

At en tid, hvor dema markednd for kvalificerede legetøj overgået forsyning i 1980'erne, var der mange muligheder for os at begynde at lave legetøj og beslægtede behandlingsvirksomheder,

sagde Zhan.""

Transforming selskabet

&39; s forretning fra simpelthen forarbejdning for at skabe sig selv Brand hjalp stærkt øge Qman#&39; s markedsydelse, ifølge Zhan.#

When vi var engageret i simpelthen at samle legetøj, ordrene var faktisk fra kunderne. Efter Havin"&103; Vores eget mærke, selskabet#&39; s hele virksomheden ændret-fra design, produktion og salg,#sagde Zhan."

Following years innovation and market ekspansion, selskabet er blevet en af ​​de førende plastikbygningsblok Producenter på hjemmemarkedet, hvor mere end 20 serier bliver solgt til over 30 provinser, kommuner og autonome regioner.

The selskabet realiserede 123 millioner yuan ($ 18,16 millioner) i salget i 2019, og sælger også sine innovative produkter til mere end 40 Lande og regioner.

""beligter vores eget mærke, vi kunne investere mere i innovation og markedsfremme, som i sidste ende har hjulpet med at øge forretningsresultatet, sagde Zhan.

&qman#&39; s vækst over De sidste årtier spejlede tusindvis af lokale legetøjsvirksomheder#

39; . Udvikling i Shantou-forarbejdning til at skabe

&Eftersom 1980'erne har der været 16,410 legetøj selskaber registreret i Chenghai distrikt, med industriproduktionen på 58 milliarder yuan i 2019, svarende til 21,8 procent af landets#

39; s alt, ifølge en Chenghai legetøj brancheforening

&Driven af ​​legetøjsindustrien, Shantou#

39;. økonomi udviklet af en gennemsnitlig årlig vækstrate på 12,5 procent fra 1980 til 269,41 milliarder yuan i 2019, i henhold til den lokale regeringen.

""Det var en kolossal forandring siden 1980'erne-vi voksede fra en lille plastik fabrik til en global toymaker. For os legetøj selskaber, vil vi fokusere mere på innovation at gøre bæredygtig vækst forretning i de kommende år, sagde

Zhan.

According til Zhan, virksomheden-der har investeret omkring 20 procent af sin omsætning i forskning og udviklings- vil gøre en større indsats i produktionen af ​​legetøj til voksne som oversøiske og indenlandske markeder har stor efterspørgsel efter sådanne produkter.

""Der er en tendens på markedet-mere voksne er begyndt at købe legetøj som de søger at genopleve barndomsminder,

Zhan tilføjet.

-Som den COVID

19 pandemi har haft en enorm indflydelse på eksporten siden begyndelsen af ​​året, Zhan sagde selskabet havde skift sin virksomhed til det indenlandske marked.

""Vi har udviklet en stærkere Forholdet til online handelsplatforme, der yder mere innovative produkter og tjenester til indenlandske købere i de seneste måneder, sagde Zhan.

an stigende antal lokale toymakers har genoptaget fuld produktion i henhold til Chenghai-industrien og informationsbureauet.

Chenghai' s til Y-sektoren industriel værdi toppede 13,5 milliarder yuan i første halvår, et år-yder-year øgelse på 5 procent, ifølge Præsidiet.

&District#-39; s eksport af legetøj voksede også med 8,5 procent år Ikke-nyear til 2,68 milliarder yuan i de første seks måneder.-

øget industriel værdi og eksport blev primært drevet af øget indsats i innovation, hvilket til sidst hjalp med at øge merværdien af ​​legetøjsprodukter,"sagde Wang Chubin, Chenghai District Chief."


Tidligere: Udenlandske firmaer optimistisk o...

Næste: Global CSR Summits højttalerprof...