Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

TOYMSING HUB tager enorme innovationsstram for vækst

Slip tid: 2021-06-28 17:23:36  Hits: 1

1.jpgEditor' s bemærkning: China afslørede en detaljeret plan på søndag for at omdanne den sydlige by Shenzhen i Guangdong-provinsen i en demonstration pilot område af socialisme med kinesiske karakteristika. Planen falder sammen med Shenzhen' s 40 års jubilæum for at blive udpeget som Kina' s første særlige økonomiske zone, der markerer landet' s seneste flytning for at opmuntre byen til at udføre underordnet reformer og tjene som en model for andre områder af landet. Shenzhen er blandt de første fire SEZ'er, der blev oprettet i 1980 - de andre tre er Zhuhai og Shantou i Guangdong-provinsen og Xiamen i Fujian-provinsen-som en del af landet' s reform og åbning-up-drev for at anspore økonomien og øge udenlandsk investering. I denne særlige serie deler vi historier og erfaringer, der viser de betydelige fremskridt, der opnås ved den første parti af Kina' s SEZS i løbet af de sidste 40 år.5f8515bda31024adbd99a0db.jpeg

companies bygger stærkere bånd med online handelsplatforme , udviklenye produkter

as et barn, Zhan Kada havde udviklet en passion for at spille med byggesten efter at hans far bragte dem tilbage fra en oversøisk forretningsrejse i 1994.

"my far blev derefter inspireret til at skabe En original kinesisk bygning blok mærke,"sagde Zhan, General Manager for Guangdong Qman Toys Industry Co Ltd.

&mefore skabe Qman, Building Block Brand, Zhan#&39; s far havde allerede ejet en plastikstøbningsfabrik i Chenghai District, Shantou, Guangdong-provinsen, som er almindeligt kendt som en af ​​Kina#

39; s førende legetøjsfremstillingsbaser.

fabrikken, grundlagt i 1984-fire år efter etableringen af ​​Shantou særlige økonomiske zone-var oprindeligt fokuseret på legetøj støber behandling.

""At en tid, hvor dema markednd for kvalificerede legetøj overgået forsyning i 1980'erne, var der mange muligheder for os at begynde at lave legetøj og beslægtede behandlingsvirksomheder,

sagde Zhan.

&#Transforming selskabet' s forretning fra simpelthen forarbejdning for at skabe sig selv Brand hjalp stærkt øge Qman

39; s markedsydelse, ifølge Zhan."&#When vi var engageret i simpelthen at samle legetøj, ordrene var faktisk fra kunderne. Efter Having Vores eget mærke, selskabet"

39; s hele virksomheden ændret-fra design, produktion og salg,

sagde Zhan.

Following years innovation and market ekspansion, selskabet er blevet en af ​​de førende plastikbygningsblok Producenter på hjemmemarkedet, hvor mere end 20 serier bliver solgt til over 30 provinser, kommuner og autonome regioner.

""The selskabet realiserede 123 millioner yuan ($ 18,16 millioner) i salget i 2019, og sælger også sine innovative produkter til mere end 40 Lande og regioner.

&beligter vores eget mærke, vi kunne investere mere i innovation og markedsfremme, som i sidste ende har hjulpet med at øge forretningsresultatet, sagde Zhan.#&#qman

39; s vækst over De sidste årtier spejlede tusindvis af lokale legetøjsvirksomheder' Udvikling i Shantou-fra behandling til at skabe.

&since 1980'erne, der har været 16.410 legetøjsvirksomheder, der er registreret i Chenghai District, med industriel produktion på 58 milliarder yuan i 2019, der tegner sig for 21,8 procent af landet#

39; s alt, ifølge en Chenghai legetøj brancheforening

"Driven af ​​legetøjsindustrien, Shantou"

39;. økonomi udviklet af en gennemsnitlig årlig vækstrate på 12,5 procent fra 1980 til 269,41 milliarder yuan i 2019, i henhold til den lokale regering.

it var en enorm forandring siden 1980'erne - vi voksede fra en lille plastfabrik til en global toymaker. For os legetøjsvirksomheder vil vi fokusere mere på innovation for at gøre en bæredygtig vækstvækst i de kommende år, sagde Zhan.""

according til Zhan, selskabet - som har investeret omkring 20 procent af sine indtægter til forskning og udvikling - vil gøre mere indsats i produktionen af ​​legetøj til voksne, da oversøiske og indenlandske markeder har stor efterspørgsel efter sådanne produkter.

-

There er en markedsudvikling - flere voksne er begyndt at købe legetøj, da de søger at genopleve barndomsminder,

Zhan tilføjet.""nas Covid

19 pandemien har haft en enorm indflydelse på eksporten siden begyndelsen af ​​dette år, sagde Zhan, at selskabet varnødt til at skifte sin virksomhed til hjemmemarkedet.

we har udviklet en stærkere forhold med online handelsplatforme, som giver mere innovative produkter og tjenester for indenlandske købere i de sidste mange måneder,&sagde Zhan.#-Der stigende antal lokale toymakers har genoptaget fuld produktion, i henhold til Chenghai industri og information bureau.-

chenghai

&39; s til Y-sektoren industriel værdi toppede 13,5 milliarder yuan i første halvår, et år#yder-year øgelse på 5 procent, ifølge Præsidiet.-

District""39; s eksport af legetøj voksede også med 8,5 procent år Ikke-nyear til 2,68 milliarder yuan i de første seks måneder.


øget industriel værdi og eksport blev primært drevet af øget indsats i innovation, hvilket til sidst hjalp med at øge merværdien af ​​legetøjsprodukter,

sagde Wang Chubin, Chenghai District Chief. \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Udenlandske firmaer optimistisk o...

Næste: Global CSR Summits højttalerprof...